• Selamat hari jadi ku ucapkan

    hehehh lagi seminggu sebenarnya tapi saya dah x sabar,,
    minggu depan 5/12 adalah hari kejadian Jalan2 Kehidupan yang ke SEMBILAN..
    hiphip hooo \(^0^)/
    tahun ni ade rezeki lebih jadi mami bg blog ni hadiah,,
    kite bagi domain satu!!
    bermula dari hari ini url www.cikanem.blogspot.com akan diredirect ke www.cikimm.com,,
    huhuhu
    terima kasih Jalan2 Kehidupan menemani perjalanan hidup saya..
    dari zaman remaja jiwa kacau membawa ke zaman mak beranak 2,,
    dari zaman x puas hati je tulis blog ke zaman tulis yang baik2 saja,,
    dari zaman blog takde ape2 ke zaman blog jd sumber pendapatan,,
    hontou ni doumo arigatou gozaimasu..
    zaman remaja jiwa kacau

    zaman mak beranak 2

1 comments:

  1. Nastyna said...

    selamat hari ulang thaun ke 9 yang akan datang... err betul tak ayat ni? hehehee wahh dah upgrade dah hihihi best of luck yer. eh saya pun dulu masa muda remaja jiwa kacau pun sama hahaha and that was... oiiii berbelas tahun dulu huhuhu tapi bukan blogspot la...

Post a Comment