• Promo bulan ini : DECEMBER 2014


    1) beli 6 PERCUMA 1 Sr Vita C Plus
    Harga runcit : RM 555
    Penjimatan : RM 92.50

    2) twinpack with 5% DISCOUNT Sr Vita C Plus
    Harga runcit : RM 175.75
    Penjimatan : RM 9.25

    3) beli 6 PERCUMA 1 Vita E Complex
    Harga runcit : RM 894
    Penjimatan : RM 149
    Keahlian percuma : RM65
    Bonus tunai : RM 30+

    4) twinpack with 5% DISCOUNT Vita E Complex
    Harga runcit : RM 274.10
    Penjimatan : RM 14.90



    5) beli 3 PERCUMA 1 Collagen Powder
    Harga runcit : RM 894
    Penjimatan : RM 298
    Keahlian percuma : RM65
    Bonus tunai : RM 30+

    6) PROMO EKSLUSIF HANYA DARI Vitamins'R'Us
    Like page kami Vitamins'R'Us untuk follow promo ekslusif dari kami.
    Boleh juga pm imm di fb Cik Imm untuk diinvite ke secret group (Vitamins'R'Us) kami untuk lebih banyak perkongsian ekslusif tentang pengambilan supplement, cara makan, jadual makan dan sebagainya.

    Promosi berlansung sehingga 31 December 2014, 23:59 p.m
    nak order kalu, pm imm ye..
    0179191671

2 comments:

  1. Kakzakie said...

    Kalau Imm dekat dgn kakak boleh kakak beli dgn Imm.
    Kat sini kakak beli dgn kawan kakak aje. Senang...

  2. imm said...

    hihi xpe kak..ikut keselesaan kite la..
    kak zakie tau tak cust imm pon mostly nak barang cod, jarang by post.
    imm fikir sbb imm sndiri pun jenis jarang beli barang berpos..Allah hantar cust yang fikiran mcm imm jugak la hihihi

Post a Comment