• Ni dia bakal adik ipar kita

    Comei bakal adik ipar kitew hikhikhik
    haritu raya haji kedua kite dah gi hantar sirih bagi pihak ayah cu..
    so ni la bakal (nak panggil ape ntah nnt haha)
    bila nak langsungkan pun masih dalam perbincangan dorang,
    so kite tunggu je lah update dr dorang berdua.
    ehh entry ni bukan nak cite pasal majlis dorang nnt,
    akak nak cite pasal kulit cik eid yang makin cun melecuns jeles akak tauu hahaha

    originally copy&paste dari blog tuan punya wajah


    Assalamualaikum...selamat pagi..:) 
    harini share testimoni sendiri la pulak...sebelum ni eid selalu cerita yang eid kena ciken pox kan...y tudung coklat masa muka berparut ciken pox..lebam bawah mata tak yah cakap lah...parut merata kat muka...masa tudung putih tu after ambik vitamin E dan Esp...parut da pudar...tinggal yang lekuk-lekuk da...masa ni muka kiranya dah 90% pulih la...n yang tudung hijau tu gambar harini...masih lagi ada parut, tapi dah tak nampak sangat...dan parut jerawat pun cepat pudar...:) 
    eid konsisten ambik vitamin E, vitamin C dan ESP...ada jugak waktu muka kusam sebenarnya, tapi malam before sleep eid akan buat masker vitamin E...sapu kat muka..ngan bibir sekali..kulit bibir mengelupas, elok sapu vitamin E...vitamin C eid memang ambik tak pernah skip... 
    sebab sekarang ni shaklee tengah buat promosi 2 produk sekaligus, Vitamin E dan Vitamin C...eid rasa rugi sangat kalau korang tak beli time promosi ni...jimat banyak...
    haaaa gitu katenya..
    sape nak kulit cantik macam saya dan dia,
    pegi telan vita C dan E dan ESP..

    quadruple promo shaklee bagi bulan ni
    1) SR Vita-C Plus buy 6 free 1
    2) SR Vita-C Plus twinpack 5% Discount
    3) Vita E Complex buy 6 free 1
    4) Vita E Complex twinpack 5% Discount
    memang jimat baaanyyaakkk..

    jom grab peluang indah yang terbentang ini ☺
    no imm 017 9191 671 mcm biasa ye

1 comments:

  1. AMIIZAA said...

    salams, cantik kulit bersih:)

Post a Comment