• Nak tiger lily!!!



    both images googled

    cantik sangat ni aihh..mane nak cari benih die ni?
    sou ieba, bolehkah hidup di climate malaysia?
    nak nak nakk

5 comments:

  1. cantik

  2. try masuk group kebun bandar tanam sendiri ke apa dah kat fb tu.. mungkin ada yg ada benih.. diorang biasanya suka je nak share info

  3. Kakzakie said...

    Rumah bapak kakak ada warna putih dan pink tapi yg warna oren macam ini tak ada. Cantiklah:)

  4. imm said...

    @kak rai : sassoku request join.tunggu approval hahaha

    @kak zakie : warna pink putih, merah menyala dengan oren kampung imm dah ade..oren mcm ni pernah tgk kat jepun je dulu secara live.kt sini x rnah jumpa lagi

  5. TukangKebun said...

    Jenis tiger lily ni challenging nak tumbuh kat sini.

    dah berapa kali cuba belum dapat hasil yang memberangsangkan.

Post a Comment