• Kurang skill bersosial

    Aichan ni kan xde rakan sebaya,,
    Sepupu2 memang sebaya,,
    tapi berapa kali setahun je la boleh jumpa,,
    sejak kecil kami cakap guna bahasa melayu dengan die,,
    jadi aichan agak x pandai cakap loghat kelate,,
    kalau die cube2 pun bunyinya sangat pelik,,
    xde sabdu2 loghat kelate lgsung,,
    tadi budak2 jiran main kat laman,,
    main kejar2 polis sentri la kot,,
    aichan tengok je x join pun,,
    saya rase die x faham camane nak main,,
    dan x faham sangat ape budak2 tu cakap kot,,
    hahahah kesian anakku,,
    budak2 lain tau je nama aisya,,
    bile saya tanya,, aisya tau tak sape name kawan?
    xtau...(T____T)
    okeii mami pun x tau sape name jiran sebelah kanan tu,,
    sebelah kiri name kak mawar,,
    yang kurang skill bersosial ni menurun dari mami rupenyee
    (T___________T)


5 comments:

  1. masih malu2 lagi kut...dah besar sikit nanti...pandai la cari kawan,kan..

  2. as salam
    tq jenguk blog knor..singgah sini n terus follow..

    agaknya masih kecil tu..malu2 lagi..tak biasa..

  3. Nor Azimah said...

    balas ziarah di sini dan follow, kalau sudi bolela follow saya juga, hi hi

  4. AMIIZAA said...

    dah lama2 mesti aichan mesra :)
    comelnya adik & kakak:):)

  5. Kakzakie said...

    Biasalah baru bertemu kena lama sikit anak-anaklah yg paling mudah berkawan walaupun punya bahasa tak sama...

Post a Comment