• Anak yang kebosanan

    Sejak hujan 2,3 minggu lepas,,
    agak lama lah jugak x pergi taman..
    simptom kebosanan melampau dah nampak pada aichan..
    sambil tengok tv tiba2 dia menjerit..
    pastu tiba2 lari laju2 dari hall ke dapur,,
    hahaha kelakar plus kesian,,
    pastu bile dah bosan sangat mesti dia stress,,
    adik pegang remote tv pun die boleh buat modal nak melalak..
    kadang2 tu tengok2 dah tertidur depan tv..
    alahaii kesian kakak bosan sangat ye..
    dah 2,3 hari matahari bersinar cemerlang,,
    weekend esok harapnya tak hujan lah..
    boleh g main kat taman..
    mami pun rase dah stress jugak sebenarnye..
    jom2 menghirup udara segar..
    merajuk lepas kena marah terbalikkan bekas srikaya

4 comments:

  1. Kakzakie said...

    Merajuk pun comel kan sayang
    Cuba mami yg merajuk comel macam ini tak:)

  2. imm said...

    @kak zakie : kalau mami merajuk,,masam macam jeruk :)

  3. ala cianya dia

  4. Nastyna said...

    huuuu memang stress la berkurung kat umah, tetambah bebudak kan nak test pecut tak cukup tanah hahaha.

Post a Comment