• Selamat bertunang ayah cu

    Hari raya ke2 ritu kita g "hantar sireh"
    hantar sireh tu dialek teganu untuk meminang,,
    saye xtau kalau kat kelate panggil ape
    (ehh ko ni org mane sbenarnye hahahaha)
    bakal ahli keluarga baru kite tu sekampung je,,
    bawak keta x sempat panas punggung dah sampai,,
    huhuh
    Alhamdulillah selesai satu step,,
    step seterusnya kite tunggu update dari ayah cu,,
    sibuk bebenor ayah cu kite ni,,
    hari btunang tu die sndiri x sempat join hahaha,,
    nak amek gamba 2 keping je,,
    malas nak watermark yang lain kikiki
    gamba kasi gelap untuk menghormati privacy petunang katenye
    hantaran artificial flowers pink yellow purple
    yang dicucuk secara sukahati oleh saya
    ps : ni salah satu kisah "kalau dah jodoh, lost contact bertahuns pun, bertemu kembali sudahnya"

8 comments:

  1. Kakzakie said...

    Tahniah... moga ikatan berakhir dgn satu ikatan yg lebih murni sebagai pasangan suami-isteri. Bila tu Imm? Tahun depan kot:)

  2. alhamdullilah

  3. CikSiti said...

    petunang? hihi

  4. imm said...

    kak zakie..tak tahu lagi bile, sebab dua2 bz sangat..kite tunggu update dari dua2 nya lah bila hahah..

  5. imm said...

    anum..terima kasih bg pihak adik kite hehe

  6. imm said...

    ciksiti ..hahaha abaikan kesalahan tatabahasa itu :p

  7. Zee Suhaini said...

    tahniah..kalo dah jodoh tak ke mana..hehee

  8. Alhamdulillah.. Tahniah pada mrk.. moga jodoh di berkati Allah...

Post a Comment