• Sakit kepala darah kotor katenya

    adik hana suka makan,,
    ramas2 sembur2 makanan pun die suka,,
    sejak makan solid food,, die kurang sikit nyusu,,
    aichan dulu walaupun mami x peod hampir 11 bulan,,
    tapi sbb aichan x suka makan n dok nyusu aje,,
    hormon mami pun bizi la dok produce susu,,
    bila hormon buat susu tinggi, hormon yg terlibat dlm menstrual cycle rendah,,
    sebab tu ibu full breastfeed anaknya kadang2 tak period,,
    proses ni normal tau,,
    tapi masalah mami skang,,
    adik hana kurang nyusu,,tapi mami tetap x period jugak,,
    ape kesannya dekat mami?
    mami selalu sangat sakit kepala huwaaa,,
    selalu yang tiap2 minggu mesti ade sehari sakit kepala,,
    nenek kata sebab period tak keluar kot,,
    jadi ade darah kotor berkumpul dalam badan mami,,
    jadi lepas raya puasa haritu mami amek GLA Complex Shaklee,,

    Asid gamma linolenik digunakan secara tradisional
    bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid.
    haaa begitu katenya pasal GLA Complex ni,
    dah nak habis botol ke-2,,
    kesannya, period mami masih x keluar lagi hahah degil
    (tp mami pun sbenarnye berharap period x keluar lagi huhuhuh)
    tapiiii,, mami dah tak sakit kepala lagi,,
    yeyeayy Alhamdulillah.
    bonus lain, muka rasa tegang je,,part pipi nampak penuh,,
    semoga hormon mami makin balance, jd mami x sakit kepala, dan period keluar bila ia sudah bersedia,,
    insyaAllah,,
    ehh lagi satu
    semoga kulit mami flawless macam model dlm gamba hewhewhew

7 comments:

  1. akak dulu pun masa damia, setahun baru peod balik..

  2. Nastyna said...

    yes mine too... masa jijah dulu setahun tak period, tapi its normal kan so tak risau la. its good to take supplement.

  3. imm said...

    @kak rai @nas
    lepas beranak aichan dulu pun lama jugak x period n xde masalah,,
    skang ni ade msalah sakit kepala..kna amek supplement untuk betulkan hormon la pulak..

  4. Tat Dam said...

    111

  5. Tat Dam said...

    ("12344")

  6. Tat Dam said...

    alert("Ffff")

  7. Tat Dam said...

    %3Cscript%3Ealert%28%27hello%20world%21%27%29%3C%2fscript%3E

Post a Comment