• "Aisya main masak2 je"

    xtau la ape lauk yang dimasaknya mase saye tgh tidurkan adik hana,,
    mula2 perasan botol2 supplement bergelimpangan kat ruang tamu,,
    mase nak masak lunch nampak sebijik vitamin C dlm kuali n sebijik dlm sinki,,
    slalunya malam lepas dinner saya telan 2 biji GLA,,
    bukak botol GLA
    hoiiiii mane pegi semua GLA mami ni!!!!!
    (jerit dalam hati)
    botol ke2 baru je bukak,,baru makan xsampai 20 biji,, mesti ade 40++ biji lagi,,
    tengok2 tinggal 11 biji,,
    yang misterinya xde kesan mane die letak,,
    GLA berminyak n berkapsul,,
    kalau die pecahkan pun msti ade kesan minyak kat mane2,,
    and mesti ade kapsul2 tu kat mane2 kan,,
    masalahnye takde okeii!!!
    die tau die buat salah,,
    bila tanya kat mane terus nangis,,
    jawab pun dalam tekak dengar x dengar je,,
    "aisya main masak2 dalam bekas mami yang warna merah bulat2"
    hahahaha dah cari dalam besin merah xde pun,,
    ajak die pg dapur tunjuk, die xnak pulak..
    haiahhh la aichan ni..
    tengah mencari2 jumpe 6 biji vit C dalam bekas kecik,,
    dah berminyak2, mungkin die pecahkan GLA sikit kat situ,,
    campur sikit air hancurkan, bermasker Vit C la mami smalam hahaha,,
    misteri tetap misteri
    dimanakah lagi 20+ biji GLA mami?

9 comments:

  1. singgah pagi

  2. ^ruset^ said...

    hahaha..kesian aisya..
    samela kaknini kalo dh tau die mmg salah kita tanya sket pon jerik slaluh...kihkih

  3. imm said...

    @ anum.. good morning dear

  4. imm said...

    @shidah yela..baru jah aisya, x abih ayat lagi die jerik dah..misteri g mano gla aku..aku syak die main kat toilet, picit dlm baldi..sbb aku perasan mase nak mandi tgk air dlm baldi keruh..aku x cek pun, terus lerat dale toilet bowl.hahah

  5. Kakzakie said...

    Masya-Allah main masak-masak mahal ni sayang...
    Boleh nangis mami kalau selalu aisyah masak-masak macam ini..

    ps: tak boleh salahkan aisyah dia tak faham lagi. Nasib baik dia tak makan.

  6. imm said...

    @kak zakie.. memang mami dah termenangis sikit smalam..xde kesan dan jejak lgsung dah kak.xtau die buang kat mane..harapnye die x makan la..imm dok perati jugak keadaan die harini takut ade yg pelik kesan GLA tu..alhamdulillah xde pape.
    imm agak die main picit2 dlm baldi kat toilet sbb tgahari smalam air dlm baldi keruh sikit..huhuh

  7. Diana Rashid said...

    kesian dia..mesti dia takut..ekekek..

  8. imm said...

    @ diana rashid hahaha memang..kite baru "aisya," x sempat habis ayat lagi die dah g menyorok dlm bilik..

  9. nini said...

    amboi main masak2 dgn gla hhhh.,,hihi

Post a Comment