• Sabar itu sedap

    musim meroti x abes lagi huihui,,
    jadi meroti lagi lah kite harini,,
    sebagai pujian kepada diri sendiri,,
    roti ini adalah paling berjaya yeaayyy,,
    kali ni saya bg peluang doh naik betul2,,
    stat adun kol9,,
    uli rehat uli rehat,,
    pukul satu baru masuk oven hihu,,
    berbaloi dengan kesabaran,,
    hasilnye
    cantik tak cantik takk?!!!!
    yeayy cantik!!!(diri sendiri jawab hahah)
    resepi same dgn roti paun manis gebu ourkizuna,,
    cume sperti sbelum ni, saye kecikkan saiz cawan,,
    (susu segar xde, ganti dengan 3 sudu susu tepung)
    n tambah sebiji kentang parut,,
    sbb tu warna die cam kuning2..
    wahhhh bangga dengan diri sendiri huiii..

2 comments:

  1. wah..menjadi tu.. nampak sedap.. boleh lah nak cuba nti:)

  2. memang meroti sendiri lbh memberi kepuasan...makan pun sedap..fresh dan terjamin halalnya..

Post a Comment