• GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri

    balik rumah nenek tengok ade jalur gemilang besau berkibaran di pagar rumah haha,,
    tokpa memang semangat patriotik huii,,
    musim ngundi haaa penuh bendera parti berkibaran kat laman rumah,,
    dah macam pos ngundi jadinye,,
    masuk dapur ade 2 lai lagi bdera bergulung huhuh,,
    ape lagii,,meh kite amek kesempatan main,,
    smbil amek gamba jadi bulehlah mami buat entry GA Merdeka ni ye,,
    GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri 

    kakak seronok je,,adik badmood huihui
    rakan taulan yang nak join ga merdeka by mama kaori boleh tengok sini ye syarat2 die..
    selamat berGA :)

    Syarat-syaratnya
    1. Of course la kena follow blog mama ka0ri...dan kena follow dan add google mama ka0ri..(button follower ade kat bawah sekali..dan button add google ade kat sidebar..) - done 

    2. Tak lain tak bukan korang kena follow jugak blog sponsor GA Merdeka ni..Ourkizuna dan like Page Ourkizuna di fb.. - done 

    3. Follow juga blog sponsor iaitu Cheqart -done 

    3. Buat tajuk entry "GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri " - done 

    4. Mesti tempek banner di atas dan linkkan ke entry ini.. - x pandai buat banner..so kite tepek gamba and linkkn guna caption boleh? - kire done lah :p 

    5. Entry juga MESTI kena tempek GAMBAR korang / gambar suami isteri bagi yg dah berkahwin / gambar anak bagi yang dah ada anak..boleh pilih salah satu..dan gambar tersebut juga mestila diambil dengan sekreatif mungkin berkonsepkan kemerdekaan.. - done 

    6. INGAT!! Gambar mestilah asli..jangan cilok sana sini..jangan duk meniru idea orang lain..dan jangan lupa letak trademark blog (optional) korang pada gambar tersebut.. 
    7. Lepas dah post entry tersebut..jangan lupa letak URL GA korang tu kat ruangan komen di bawah ini.. 
    8. Tarikh GA bermula hari ini 28hb Ogos 2014 dan tarikh tutup sehingga 16hb September 2014 (sempena hari Malaysia)

    sekeping lagi gamba dengan harapan menang miso package boleh tak Ourkizuna?hihihi

9 comments:

  1. wow all the best

  2. Amanda Suria said...

    Al the best dear. ...

  3. Diana Rashid said...

    semoga berjaya..:)

  4. mama ka0ri said...

    terima kasih sudi join GA mama kaori..nanti kita tunggu result yer..:)

  5. CikSiti said...

    good luck!

  6. Cheq Art said...

    tima kasih follow blog cheq.art.. semoga berjaya..

  7. mama ka0ri said...

    ini senarai peserta yg join..

    http://ka0rist0ry.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-ga-merdeka-mama-ka0ri.html

  8. nor nazliana said...

    all the best good luck dari ga mama kori juga

  9. fadhil eda said...

    singgah dari segemn yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

Post a Comment