• Testimoni : NUTRIFERON vs SELSEMA HINGUS BERJEJEH


    gadget yang wajib ade dalam 1st aid box bakul macam2 ade kami,,
    NASAL ASPIRATOR atau mami panggil bola biru hingus haha,,
    adik hana x pandai hembus hingus lagi,
    so bila die selsema, kami sedut hingus guna bola biru ni,,
    bola biru ni diperturunkan dari zaman aichan lagi hihi,,
    balik kg dungun haritu adik hana selsema hingus jejeh,,
    ape pun lupe nak bawak,,
    so adik hana terbiar dengan hingus sapu dgn tisu jek kakakaka
    balik rumah baru stat sedut,,
    tapi adik hana x suka aktiviti sedut2 ni,,
    kena freezekan die(atas kreativiti ibu)
    die akan meraung macam kena dera haiiaahh
    and 1st time mami bagi NUTRIFERON kat adik,,
    memandangkan adik belum umur setahun,
    (lagi 2 minggu pada mse kejadian)
    mami risau jugak nak bagi ape2 kat adik,,
    so, satu sachet nutriferon ni mami dip dgan jari kelingking n suap,,
    dengan kadar sebanyak tu, boleh bagi 12 kali untuk adik hana,,
    12 kali maksudnye 4 hari,,
    actually hari ke 4 hingus adik dah kering,,
    mami nak habiskan saki baki nutriferon yang ade je,,
    Alhamdulillah hingus adik dah kering,,
    mami sudah tidak stress lagi hihih

0 comments:

Post a Comment