• Adik hana ,10 bulan, 1 minggu, 1 hari

    Dah macam blog testimoni pulak,,
    testi berderet hahah
    kite cite pasal adik hana pulak,,
    pg tadi sibuk bgn sahur sama,,
    habis instant lemang 2 ketul,,
    adik hana da pandai bangun sendiri,,
    langkah 2,3 tapak, kelepekk duduk,,
    punggung berat sangat adik ni hihi,,
    suke sangat la mengutip bende n masuk mulut,,
    suke buli kakak aisya jugak,,
    ape yang aichan pegang mesti nak rampas,,
    botol susu yang kakak tengah hisap pun
    selamba je die tarik,,
    dah nak bercakap tp sah2 la mami x faham lg kan,,
    suke memanjat jugak,,
    pastu merayap dari sofa ke sofa ke coffee table,,
    pantang bukak pintu mesti laju je merangkak nak kuar,,
    suka jerit2 jugak,,
    ape lagi ekk?
    gigi belum ade lagi hahah
    lagi besar dari kakak

    penat merayap, rehat jap

    teether kegemaran - telepon mami

    muke bangga selepas rampas susu kakak




2 comments:

  1. comelnya

  2. inazamri said...

    amboi aktifnya adik comel tu

Post a Comment