• nak berhijrah boleh tak??

    sesungguhnye aku rindu hikari fiber kat jepun..
    internet 100Mbps..
    laju macam kilat hoho..
    sapsap soii je seme..
    haiahhh menguji keimanan sungguh lah internet kat kg bujuk nih..
    ni yang rase nak bentang proposal kat suami
    tajuk "kenape anda harus keje kat nihon pulak"
    hahahaha
    okeilahh bukan sebab internet semata kan,,
    satu lagi sebab nihon ade aki(autumn)
    ngehngeh nak bersukaan saje sebab ko ni kan,,
    okeihh satu sebab yang serius sikit,,
    kat sane, buat keje ape pun asalkan halal,
    xde org pandang hina pun,,
    buat baito(part time) susun bunga dalam kotak pun bangga,,
    boleh cite dkat org macam itulah keje terhebat di dunia,,
    kat sini,,
    belum keje lagi baru ckp nak apply da dapat komen
    "ngaji tinggi2 nak jadi kerani je"
    hmmm
    hujan emas negeri orang, hujan batu negeri sendiri,,
    baik aku g kutip emas kan..
    hihihihi


    okeii penat bebel,
    nak post bile ntah ni boleh masuk..
    dok kuar warning merah pls try again je dari td

    -ditulis pada 11/6/2014, 11:34malam

4 comments:

  1. singgah pagi

  2. Sura Mohd said...

    pagi hanim..kalau hanim gi kutip emas kaksura pon nak ikutt..hehe..:)

  3. cik imm said...

    slamat petang..hihi,,

  4. cik imm said...

    nak kutip emas jom kita hijrah g alaska kak..(terpengaruh dgn citer gold rush kat astro) huhu

Post a Comment