• Ini pun 1st time jugak

    melayan budak kecik ni melasak,,
    semua bende die nak panjat,,
    saikin suke sangat bgayut kat basikal aichan,,
    dah boleh berdiri tanpa pegang pape,,
    tapi still takut2 nak melangkah,,
    kadang2 telentang jugak ke belakang,,
    aichan pun agak suke tolak adik,,
    lagipun mek bunga ni suka nak join kakak main,,
    tapi aichan still x faham lagi maksud main same2,,
    hana datang dekat sikit, mesti die tolak,,
    adik pulak x faham erti kakak xnak main same hahaha
    haihahh lah anak2,,
    mmg sntiasa kena pantau,,
    pintu almari kabinet semua dah ikat/selotape,,
    kalu x die main bukak tutup,,
    dah tersepit tangan 2,3 kali pun x serik,,
    owhh btw, demam haritu bukan sbb gigi,,
    salah tekaan mami hahaha
    ade 2,3 biji lepuh air kat peha,,
    nenek panggil lepuh malam,,
    knape 'malam' xtau lah sbb siang pun ade je hihih
    macam gatal sbb adik tergaru2 kat situ,,

    dah kurus sikit,,lasak sangat..

2 comments:

  1. so cute

  2. selamat melasak.. hihi.. pengsan la mummy awak tak lama lagi.. jenuh kepung kan..

Post a Comment