• bestnye la kalau ade streamyx

    rase macam nak pindah rumah je haaha
    saikin, bukan saikin tapi da masuk 3 bulan
    line broadband maxis ngong,,
    memang takboleh connect internet langsung,,
    secara tak lansung menjelaskan kenapa saya jarang update blog
    padahal malas kan hauhauahu
    skang kat rumah mil,,
    ade strimix, wifi skali,,
    huhuhu pulun download pelbagai apps kt hp,,
    bilelah kawasan rumah sewa saya tu nak masuk line telepon ye,,
    mesti korang yang dok bandar kate
    "perghh gile lah di zaman ini ade lagi tmpat takde telefon, sapelah wakil rakyat situ"
    hahahah
    saya pun taktau sape,,
    tp kedai lalat ni dekat dgn pulau melaka,,
    bawah tok guru jugak kot,,
    ntah,,saye pun xtau sgt..
    kesian kan ,,hahah

0 comments:

Post a Comment