• Ada pasir, kenalah ada lori pasir

    Kalau anda buat bisnes jual pasir, anda WAJIB ada lori pasir kan. Itu cara yang paling efficient, dari segi fungsi, masa, dan muatan. Walaupun kapalterbang lagi besar dari lori pasir, boleh muat lagi banyak pasir, boleh pergi lagi cepat, tapi x sesuai dengan fungsi dia. Mungkin(mungkin je ye, sbb saya xtau ade ke tak) ada company hantar pasir dengan kapaitebang, tapi end up, lori pasir jugak la yang angkut dari airport ke tapak pembinaan :p

    Itu analogi paling senang antara hubungan kalsium dan vitamin D. Vitamin D(lori) bertindak sebagai penyerap kalsium dan fosforus(pasir) untuk diedarkan ke seluruh sel tulang(tapak pembinaan).

    Jadi, adalah disarankan jika anda ingin membeli pasir, pastikan supplier tersebut menyediakan khidmat lori pasir, jadi anda takpayah sewa lori dari tempat lain, senang. Faham dak? hihih. Pastikan produk kalsium anda mempunyai tambahan vitamin D, jadi anda tidak perlu mengambil tablet vitamin D secara berasingan.

    Ostematrix Shaklee adalah salah satu contoh produk kalsium yang ditambah dengan vitamin D dalam satu caplet.Pengambilan 4 biji sehari dapat membekalkan keperluan kalsium, magnesium, zinc, fosforus dan vitamin D anda.
    Klik link untuk baca lebih lanjut manfaat Ostematrix Shaklee ye.

    Nak order terus pun boleh, 017 9191 671(imm)


0 comments:

Post a Comment