• SHAKLEE BOLEH COD

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.

    hai bertemu lagi kite..haruslah bertemu kerana target saya nak tulis entry setiap hari di sini hahaha.

    salah satu tujuan saya menulis blog ini adalah untuk mewarwarkan kepada seluruh dunia bahawa saya adalah Shaklee Independent Distributor(sid) yang sah.no id 1066035.saya jual produk Shaklee.sapa2 nak try makan vits shaklee, bolehlah hubungi saya ye.

    kadang2 ada orang x yakin nak beli barang online, takut tertipu, dah bayar barang x sampai.jangan risau, saya orang kelantan, jadi berita baik untuk orang kelantan terutamanya orang pasemah, sbab saya menyediakan perkhidmatan cod(cash on delivery),bkp(bayar ketika penghantaran) untuk kawasan pasir mas, kota bharu, tanah merah dan rantau panjang.pasir putih, machang bachok, mane lagi yang jauh2 sikit dari pasir mas, kite fikirkan jalan yang terbaik agar anda menang saya menang.win-win situation kate orang putih.area gua musang saya tak hantar la ye jauh ngat.sowwii..

    owh tak lupe, area bandar dungun dan sekitarnya pun kami boleh cod yeayy.knapa tiba2 bandar dungun?heheh sbabnya suami tercinta orang dungun, so boleh mintak tolong adik2 ipar jadi posmen.btw kalu anda pelanggan dari dungun, kami cas postage rm 10 la ye kerana saya pun terpaksa menggunakan khidmat pos untuk hantar barang ke adik2 nnt.jelas tak?

    selamat membeli belah shaklee dengan saya.insyaAllah saya akan memberi konsultasi kesihatan yang terbaik untuk anda.tanya je nanti saya jawab hehe.

    okei itu saja, semoga berjumpa lagi di lain entry.

    jya ne, mata.

    imm, SID pasir mas, kelantan.
    017 9191 671

0 comments:

Post a Comment