• offer bulan ini : KOMBO SET CHEWABLE VITA C PLUS + MEALSHAKE

    *sticky post sehingga 28 februari 2014
    sempena keterujaan saye sebab berat aichan da naik,,
    bulan ni saye nak berkongsi dgn anda kebaikan chew c dan mealshake ni lah..
    sedikit review psl mealshake dan aichan boleh tgk kt sini yee
    jom bg aichan mealshake secara konsisten

    Kelebihan vitamin C seperti ramai yg dah tau kan,,
    · Perlindungan dari sistem imuniti yang lemah.
    · Menghalang penyakit kardiovaskular.
    · Mengurangkan masalah kesihatan ketika hamil.
    · Menghalang penyakit mata.
    · Mengurangkan kedutan kulit dan anti penuaan.
    · Mencegah kanser.
    · Mengurangkan stress.
    · Mengurangkan risiko strok.
    · Mengurangkan nafsu makan pada individu obes.
    · Membantu tumbesaran,
    · Perkembangan tisu
    · Membaikpulih tisu badan.
    · Menghasilkan kolagen
    · Membantu penyerapan zat besi
    · Membantu dalam penyembuhan luka
    · Menjaga kesihatan sendi, tulang dan gigi
    · Menghalang komplikasi serius akibat dari selsema seperti pneumonia dan jangkitan peparu.
    · Mengurangkan ketagihan alkohol dan nikotin pada perokok.



    Kelebihan MEALSHAKE pulak,,(credit to sihatmacamyaya)

    · Untuk tingkatkan selera makan anak
    · Meningkatkan berat badan anak
    · Mengatasi masalah sembelit pada anak
    · Untuk anak yang dah berhenti susu ibu
    · Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
    · Untuk tumbesaran
    · Kurangkan Ekzema
    · Untuk Perkembangan Minda
    · Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
    · Membantu kurangkan kekerapan asthma
    · Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
    · Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
    (6 point teratas dah ditest ke atas aichan,,and alhamdulillah saya sendiri berpuas hati) 

    owhh peringatan mesra kepada ibubapa 
    MEALSHAKE ni hanya makanan tambahan je ye,,
    jangan anggap bile da bg ni,,dah xyah bg makanan lain dkt anak,,
    bukan bukan bukan,,
    tetap kna bagi karbo,protein n nutrient lain juge tau..:)

    so, ibu bapa yang ade msalah anak susah nak makan mcm aichan,,
    meh la cuba ikhtiar dgn mealshake pulak,,
    boleh pm saye untuk dapatkan harga terendah,,
    n sedikit (TAPI FREE) trial pack omegaguard ye..
    offer ini sehingga 28/2/2014 je ye..

2 comments:

  1. Kakzakie said...

    Semua kebaikan dah disenaraikan
    Terpulang masing-masing nak tak nak aje kan imm..

  2. Banyak khasiat nya kan....sangat bagus..:)

Post a Comment