• TIPS : nak bersupplement,,tapi bajet takdak..

    tak semua orang mampu nak bersupplement kan,,
    lgpun supplement yg elok agak mahal harganye,,
    takmampu la nak beli sekali harung,,
    contohnye set cantik shaklee,,
    (saye bg contoh shaklee je ye,,
    sbb supplement lain saye xpnah makan)
    beli yg rase perlu dulu lah,,
    study dulu sikit2 ape msalah terbesar badan kite,,
    mmg seme org ade nafsu ehh nak kulit gebu lah,,
    ehh nak kurus jugak,,bijak pun nak..
    alamakk hormon x stabil,,nak stabilkan hormon juge,,
    tgk2 rega total supplement smpai ribu2,,
    terus down n xnak bersupplement lgsung,,
    so,,study dulu ape kite nak,,
    rancang elok2 ape yg kite nak,,
    contohnye kite nak kurus dulu la,,
    so bulan 1 amek alfalfa n lecithin dulu,,
    bajet under rm100 pun da boleh dpt,,
    selain kurus,,dua supplement ni pon da boleh sihatkan kulit tau,,
    ramai yg amek alfalfa ckp kulit mkn xde masalah,,
    bonus dah kt situ kan??
    pastu bulan 2 n 3,,nyimpan la rm40 sebulan,,
    hujung bulan 3 da boleh up vita c pula,,
    kulit da kurang msalah sbb amek alfalfa td,,
    so mkn snang la keje vita c nnt,,
    tinggal nak licinkan kulit je,,
    bulan 4, 5, 6 nympan lagi rm 40 sebulan jugak,,
    hujung bulan 6 da boleh amek vita e pulak,,
    kulit da xde msalah n da licin,,
    keje vita e tinggal nak menggebukan je lagi,,
    haaaa kan da dpt semua,,
    dalam mase 6 bulan je kan,,bukannye lame pun
    takleh la nak expect makan seme skali harung harini,,
    esok bangun tido tinggg da kurus camtek,,
    mcm model2 femmefatal supermodelme tu kan,,
    lgpun supplement shaklee sebotol tu banyak,,
    penggunaan untuk lebih dr sebulan,,
    alfalfa small - 330 biji,, large 700 biji haa,,
    lecithin - 180 biji,,
    vita c - 180 biji,,
    vita e - 120 biji,,
    bg mase untuk badan kite melakukan proses pembaikan step by step,,
    n pada mse yg same sempat la kite bg mase untuk wallet kite memenuh balik,,


1 comments:

  1. sedikit demi sedikit..kami biasanya start dengan multivitamin dulu.. cukupkan keperluan vitamin overall.. then baru tambah dengan yg nak bagi kulit cantik gebu bagai tu..

Post a Comment