• Testimoni : DOUBLE STEMCELL vs PERIOD

    setelah melahirkan anak kedua,,
    puan A mengalami keadaan "darah x kering",,
    lepas 60 hari pun still ade blood spot kecik2,,
    puan A buat tatau je sbb ramai kwan2 kate
    lepas beranak mmg camtu,,
    hormon tak stabil,,nnt okei lah..
    tiktok tiktok
    hari ke 120 pun mcm tu juge lagi,,
    puan A rimas betul lah,,
    tiap kali nk solat kna g cuci elok2 seme,,
    kalu nk keluar rumah lame kna standby pantiliner,,
    sebagai org yg berkire(kehkehkeh)
    puan A rase membazir sgt tau kna tukar pantiliner 5,6 kali sehari,,
    pd hari ke 130 puan A stat consume dsc,,
    satu sachet setiap pagi,,
    hari ke tiga pengambilan dsc puan A period,,
    period yg normal mcm biase,,
    hari ke 2 n ke 3,,puan A sakit perut periodpain,,
    n keluar heavy flow mcm biase,,
    huhuhu puan A tak risau sbb mmg cmtu stiap kali peod,,
    hari ke 8,, period puan A pun kering,,
    huuuu nampaknye da kembali normal mcm biase,,
    heavy flow hari ke 2,3 n kering hari ke 8,,
    mmg camtu la kitar peod biase puan A,,
    lepas hari ke lapan tu puan A cek2 jugak,,
    takut blood spot kecik2 tu dtg balik,,
    okehhh TAKDE!!!
    alhamdulillah syukur lah,,
    harapnye bulan depan kitar period puan A kmbali normal mcm biase lah,,
    kalu tak period tu normal sbb puan A menyusu anak,,
    yang tak kering2 tu yg tak normal n patut di cek ye,,
    so sape2 yg rase period tak berapa normal tu,,
    boleh la kalu nak menerai dsc ye,,




    notakaki : cube teka sape puan A..ahahahha





2 comments:

  1. wow

  2. Salam ukhuwah ....

    Bagus juga produk ni ye cikanem... :)

    Akak follow # 42

Post a Comment