• research progress report da sampai

    maknenye da nak bukak skolah balik la tu,,
    kna register balik 16/2 katenye,,
    kali ni dlm report tulis "NO PROGRESS"
    hahahha mmg jujur lah,,
    ye lah da cuti satu sem,,
    nak ade progress apenyee,,
    dah mati da pun seme ikan dlm akuarium tu,,
    haiiahh malas nak fikir,,
    da msuk lab balik,,
    kite fikir balik yee,,
    saye tgh rungsing psl kewangan ni,,
    bab bayar yuran seme okei la,,
    sye mmg ade saving untuk itu,,
    bab nak g skolah ni weii,,
    dr pasirmas ke jeli,,
    minyak full tank mkn 2 hari je,,
    full tank persona boleh la rm85,,
    gile ko sminggu rm 170 minyak kete je,,
    tu kalu saye tuang lab g 4 hari je kan,,
    kalu g tiap2 hari,,
    hahahhahah pengsan,,
    nak sewa dkt umk pastu g skolah jln kaki?
    umah sewa area situ 7-8 ratus da,,
    pastu encik suami nak dok mane?
    tpakse stay dok pc jugak kan,,
    sewa 2 rumah??
    hmmmm bad idea hahha,,
    ni najib punye pasal la ni,,
    nnt sinar harian bt tajuk
    "Berhenti sekolah kerana harga minyak naik"
    huhuhh nnt lah fikir balik cane,,
    tgh rungsing2 ni,,otak payah nak cr best solution,,
    ehh tibe2 teringat wasap org dok antar2 tu,,
    hahahahahh "kiutmiut" adik nii..image ni kakak googled


1 comments:

  1. untunglaa kalau naik 5 sen je camtu kan..haha..

    nak merempit ngan motor macam bahaya pulak.. lagi la sekarang musim hujan..semoga dipermudahkan..

Post a Comment