• jom bg aichan mealshake secara konsisten

    setelah buat pemerhatian selama beberapa bulan,,
    berat x naik dekat setahun setengah
    berat turun balik..haiiahhh :(
    aichan mintak nasi pagi2 wehhhh :):)
    berat kakak da naikkk yeaayy!!!!
    mami boleh bt kesimpulan mealshake bagus untuk aichan,,
    so skang untuk susu aichan mami campur
    dutch lady : s26 progress : mealshake = 12 : 3 : 1
    tak banyak pun mealshake tu,,
    kalu tgk total aichan minum susu,,
    maybe sehari tu 1-2 scoop je mealshake die,,
    tp mmg memberi perbezaan yg ketara,,
    skang ni tghari pun da mkn nasi 4,5 suap,,
    hek elehh 5 suap sikit la,,
    okei la tu banding dulu
    sbb dulu aichan boleh x makan nasi lgsung berminggu2,,
    aichan mkn nasi tu pun mami da rase nk sujud syukur tau..
    so ibu2 yg anak bermasalah nk makan ni,,
    meh kite cube ikhtiar dgn mealshake pulek,,
    supplement yg mami bg aichan tiap2 hari,,tgk gamba pun die tau,,yg tu ubat aisya,,yg tu susu aisya,, 


















3 comments:

  1. Kakzakie said...

    Kakak percaya kalau dulunnya anak susah makan tapi sekarang anak dah nak makan ibu mana tak gembira. Bila dah nampak elok kenalah teruskan..

  2. kadang2 buntu nak tackle selera budak2 ni.. tapi bila time berselera tu asyik mintak makan je.. hahaha..

  3. Alhamdulillah ... dah semakin berselera makan anak tu ye imm... :)

Post a Comment