• baru join 2 hari, da bapat balik separuh modal

    kak zakie -->; thanx kak zakie..masih dlm mood bersemangat dan teruja..moga2 semangat tak luntur
                          dan terus membara.huhu
    ciksue --> share bende baik same2..nnt kalu kite ad prob,,orang lain plak akan tolong kite kan..:)


    masih nak bercerita pasal double stem cell dan phytoscience..
    testi takle transfer lg dr hs,,
    (cari msd card punye adaptor x jumpe la pulak kt mane..haiahhh)
    okeilah kite cite marketing plan phytoscience scare santai2 dulu,,
    saye daftar ahli dgn modal paling rendah RM 275,,
    dapat 2 box DSC n membership lah,,
    1 box DSC punye retail price RM 250,,
    tp dgn RM 275, kite dpt 2 kotak n membership,,
    tambah rm 25 jeewww!!!!
    huiiiiii untung tuuuu,,hahha stat teruja dah..
    and sperti mlm lain lah,,
    kite cari downline,,dapat la bonus ntuk kite,,
    harini hari ke3 saye jd member,,
    saye da dapat balik SEPARUH duit modal saye,,
    nampak tak? nampak tak??? nampak takkk??
    hekhekhek,,
    pulangan yang sgt cepat dan berbaloi2,,
    anda usaha anda dapat lah,,
    tu baru usaha sikit tau,,
    saye berazam nak upgrade ke rank lg tinggi dlm mase terdekat,,
    okei ckp psl rank,,
    die ade 3 rank,,silver,,gold n mobile,,
    silver -rm 275, gold - rm 1620+ , mobile - rm 5400+,,
    makin tinggi rank anda,,
    makin banyak la bonus dapat kan,,
    nak tau detail boleh pm saye 017 9191 671 ye,,
    nak tulis kt sini kang berjela2 pulak..
    hahaha..
    tp yang sye nak stress kt sini adalah,,
    MEMANG BERBALOI-BALOI!!
    bayangkan dlm mse 2 hari saye da dpt blik around rm 150,,
    kalu sebulan?
    kire la sendiri hihihi,,
    sperti nasihat otai2 kpade saye yg baru belajar ni,,
    buat bisnes ape pun yg penting kite usaha sungguh2,,
    betul tu,,usaha sungguh2 tu memang no satu lah,,
    yg kedua,,kalu biz tu bg pulangan lumayan,,stable,,
    n mempercepatkan tercapainye impian(contohnye financial fredoom),,
    ape salahnye kite cube sekarang,,
    keluar dr confort zone kate orang,,
    tunggu la ade duit banyak dulu,,
    knape nak tunggu,,??
    boleh jamin ke bulan dpn kite ade byk duit kan?
    (ehh macam ayat kak rai ourkizuna pulop)
    saye nampak DSC ni boleh bawak saye pg jauh,,
    bukan hanya sbb marketing company ni bagus,,
    tapi sbb STEM CELL tu sendiri,,
    produk ni bagus betul tak tipu hahah,,
    saye jamin 100% SECARA TEORI DAN DALAM BUKU,
    STEM CELL MEMANG TERBAIK,,
    dan terbukti bagus secara praktikal
    sbb banyak sgt testi org berpuas hati dgn STEM CELL,,
    nnt saye share ye,,
    jangan takut2,,kite ade leader yg bantu nnt,,
    and kite ade Allah untuk bergantung,,untuk meminta,,untuk mengadu..
    jom pm saye,,
    boleh kite cite yg detail2 secara syok sikit..
    hihihi

    017 9191 671(name manje saye imm)



    nota besar 1:
    nota besar 2 : 

0 comments:

Post a Comment