• kalau boleh nak tau,,

    kak rai--> tu la kak,,tetamu da smpai kt depan pintu, nampak la pulak kt rak tv buku anak bersepah.sbelum tu rase cm kemas jee..hahahha.

    cane kite nak tau url yg masuk blog kite ekk?
    kna gune gadget apekah?
    otai2 blogger boleh tolong?
    sbelum ni saye xpnah amek tau pon hahhaa,,
    skang nak tau sbb,,
    rase nak bg hadiah dkt pageviewer yg ke 10000,,
    sape boleh tolong?
    kelip2 mate smbil kerut bibir..
    thanx ya,,
    tetamu masih ade,,
    so takleh poye2 dpan pc lame2,,
    hekhek..
    okeii tolong saya,,
    terima kasih...

4 comments:

  1. alamak sy pun tak tahu mcm mana nak tgk view tu..hehe...sorry ye..
    salam kenal..follow sni #21...
    jemput ke blog sy :)

  2. imm said...

    thanx singgah sini..nnt kite singgah blog awk balik ye..

  3. biasanya diorang buat satu sticky post.. lepas tu suruh sapa sapa print screen kalau nampak nombor pageview tu..sbb kita tatau url siapa yg masuk blog.. ada satu tu guna feedjit untuk tau referral..tapi tau dari link mana diorang masuk.. siapa yg masuk tak tau la..

  4. inazamri said...

    salam kenal.akak pun tatau juga...kurang mahir sikit dlm hal ni.

Post a Comment